Toimintamalli

Toimintamme tärkeänä peruspilarina on läpinäkyvä, kaikille osapuolille reilu ja palkitseva toimintamalli.  Mallimme avulla pystymme tarjoamaan Asiakkaallemme motivoituneen, vastuuntuntoisen ja ammattitaitoisen asiantuntijan.

80% tekijälle

Motivoitunut, omasta työstään oikeudenmukaisen korvauksen saava asiantuntija tuottaa parasta ja luotettavinta palvelua asiakkaillemme. Kaikki palkkiot ovat läpinäkyviä ja auttavat verkoston asiantuntijoita löytämään itselleen parhaiten sopivia toimeksiantoja. Itse itsensä työllistämällä ja töistään sopimalla asiantuntija saa edelleen 100% laskutetusta summasta.

10% liidaajalle

Liidipalkkio auttaa meitä löytämään uusia toimeksiantoja, tasaamaan työkuormia ja laajentamaan verkostoa. Voi auttaa kaveria ja tienata samalla itsekin lisää. Palkkio motivoi jäseniäme myös tutustumaan toisiinsa paremmin. Itse itsensä työllistäen tekijä saa luonnollisesti liidipalkkionsakin itse.

10% sopimuskumppanille

Avoimex ei ole yritys, joten sopimusuhteessa loppuasiakkaan kanssa on jonkun asiantuntijamme yritys tai muu puitesopimuksen asiakkaan kanssa omaava kumppaniyrityksemme (henkilöstövuokrausyritys, agentuuri, alinhankintaa suosiva konsultointiyritys...), joka on sitoutunut avoimeen toiminta- ja palkitsemismalliimme.

Eikö yrittäjyys kiinnosta?

Se ei haittaa, sillä verkostostamme löytyy yrityksiä, jotka voivat tehdä normaalin työsopimuksen yllä kuvatun toimintamallin periaatetta noudattaen.

Vieressä on esitetty kuvitteellinen palkkalaskelma, jossa työntekijä tulee omalla liidillään töihin Avoimex-kumppaniyritykseen, joka tekee töistä sopimuksen asiakkaan kanssa. Avoimex-kumppaniyritys saa siis 10% laskutuksesta ja työntekijä 90% vähennettynä työllistämisestä aiheutuneet kulut.

Oheinen esimerkki voisi olla realistinen isolle asiakkaalle työskennellessä. Jos työntekijä laskuttaa 20 päivää (7,5 tuntia päivässä) 100 euron tuntihinnalla, hänen ansionsa on loma-ajan palkka ja lomaraha mukaan laskettuna 10 950 euroa kuukaudessa. Ei huono.

Odoo • Text and Image