Toiminnanohjaus (ERP)

Asiantuntijoillamme on runsaasti kokemusta eri kokoisista, eri järjestelmillä toteutetuista ERP-hankkeista. Omat liiketoimintaratkaisumme perustuvat joustavasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti erikokoisiin organisaatioihin käyttöönotettavaan avoimen lähdekoodin  Odoo ERP/CRM-järjestelmään.


Tutustu asiantuntijoihimme 

Helppokäyttöisyys

Odoo on käytettävyydeltään ylivoimainen toiminnanohjausjärjestelmä, jota voit käyttää suoraan kaikilla selaimilla ja mobiililaitteilla.

Monipuolisuus ja joustavuus

Kokoa Odoosta joustavasti käyttöösi kaikki tarvitsemasi toiminnallisuudet ja pyydä meitä integroimaan ratkaisu muilta osin yrityksessäsi jo olemassa oleviin järjestelmiin/palveluihin.

Kustannustehokkuus

Lupaamme nopean käyttöönottoprojektin, avoimen lähdekoodin järjestelmässä ei ole lisenssimaksuja, Odoo-liiketoimintaratkaisuihimme voidaan liittää edullinen ja turvallinen pilvipalvelu. 

Nopeasti kehittyvä

Odoo-tuotekehitykseen osallistuu avoimen lähdekoodin periaatteilla toimiva  laaja maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö . Odoon eri versioille löytyy valmiina tuhansia ilmaisia tai edullisia  kolmannen osapuolen sovelluksia.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Odoo on enemmän kuin ERP

Odoossa on helposti käyttöönotettavissa enemmän erilaisia liiketoimintaratkaisuja kuin perinteisissä toiminnanohjausjärjestelmissä. Odoo sisältää suoraan myyntiprosessiin, varastonhallintaan ja ostotoimintoihin integroidun verkkokaupan ja helpon tavan ylläpitää sen rinnalla myös muita yrityksen verkkosivuja, kuten kotisivut, blogit, keskustelufoorumit ja tapahtumat.

Myös nämä Avoimexin sivut on tehty Odoolla valmiita "rakennuspalikoita" sivulle raahaamalla ja niiden sisältöjä editoimalla. Helpompaa kuin PowerPoint-esitysten teko. Jos haluat persoonallisemman lopputuloksen, Avoimexin verkostosta löytyy asiantuntijoita, jotka pystyvät suunnittelemaan ja toteuttamaan täsmälleen haluamasi näköisen sivuston.