Ansaintamalli

Toimintamme tärkeänä peruspilarina on läpinäkyvä, kaikille osapuolille reilu ja palkitseva ansaintamalli. Mallimme  avulla pystymme tarjoamaan Asiakkaillemme aina motivoituneen, vastuuntuntoisen ja ammattitaitoisen asiantuntijan.

80% tekijälle

Motivoitunut, omasta työstään oikeudenmukaisen korvauksen saava asiantuntija tuottaa parasta ja luotettavinta palvelua asiakkaillemme. Kaikki palkkiot ovat läpinäkyviä ja auttavat verkoston asiantuntijoita löytämään itselleen parhaiten sopivia toimeksiantoja. Itse itsensä työllistämällä ja töistään sopimalla asiantuntija saa edelleen 100% laskutetusta summasta.

10% liidaajalle

Liidipalkkio auttaa meitä löytämään uusia toimeksiantoja, tasaamaan työkuormia ja laajentamaan verkostoa. Voi auttaa kaveria ja tienata samalla itsekin lisää. Palkkio motivoi jäseniäme myös tutustumaan toisiinsa paremmin. Itse itsensä työllistäen tekijä saa luonnollisesti liidipalkkionsakin itse.

10% sopimuskumppanille

Avoimex ei ole yritys, joten sopimusuhteessa loppuasiakkaan kanssa on aina jonkun asiantuntijamme yritys tai muu puitesopimuksen asiakkaan kanssa omaava kumppaniyrityksemme (henkilöstövuokrausyritys, agentuuri, alinhankintaa suosiva konsultointiyritys...),  joka on sitoutunut avoimeen toiminta- ja palkitsemismalliimme.